Get tickets

 

 

 

AARHUS FILM DAYS er en filmfestival skabt i fællesskab mellem Filmby Aarhus, Øst for Paradis og Den Danske Filmskole. Filmfestivalen hører under THIS-paraplyen af Filmby Aarhus.

FRIVILLIGE

AARHUS FILM DAYS er en nonprofitorganisation, og det er med støtte fra frivillige, at vi kan afvikle festivalen. På tre dage fylder vi Øst for Paradis med forskellige events, og det er takket være vores hold af dygtige frivillige, som dedikerer deres tid og energi, at det kan lade sig gøre.

Når du er frivillig på AARHUS AARHUS FILM DAYS, bliver du del af et netværk af folk, som er nysgerrige på og passioneret omkring film, historiefortælling og kultur.

Vagterne er hel- til halvdagsvagter og varierer i opgaver, og de kan blandt andet bestå af at vise vej, tjekke billetter, servicere gæster, lave indhold til sociale medier og andre ad hoc-opgaver, der gør festivalen til en god oplevelse for alle. Det er muligt at komme til at arbejde på forskellige programpunkter og dage.

Vores frivillige er essentielle for at skabe en god festival, så vi håber, at du har et drive for at få ting til at lykkes.

Tilmeld dig som frivillig ved at udfylde formularen nedenfor. Har du spørgsmål, så skriv til jql@aarhus.dk.