Get tickets

SYNKEFRI

Visning af første klip med instruktør Christian Andersen og skuespiller Johanne Louise Schmidt

Kom til visning af klip fra den kommende film Synkefri med instruktør Christian Andersen og skuespiller Johanne Louise Schmidt.

I 1981 forliser den synkefri redningsbåd RF2 under en redningsaktion ved Hirtshals Havn, og ni mænd mister livet. Da myndighederne placerer ansvaret for ulykken hos styrmanden på båden, sætter hans søn Henrik sig for at efterforske ulykkens egentlige årsag for at rense sin fars navn.

I sin jagt på sandheden skal Henrik kæmpe mod byens fiskere, som frygter, at ulykken vil koste arbejdspladser, og mod myndighederne, der for alt i verden vil undgå en offentlig skandale. Alt imens truer sorgen med at splitte Henriks familie.

Synkefri er et gribende og menneskeligt drama om kampen for retfærdighed, som har biografpremiere den 30. november 2023.

Filmen er i postproduktion, og til denne visning kan du få et sneak peek af udvalgte scener.

Mød instruktør Christian Andersen og skuespiller Johanne Louise Schmidt, som i samtale med Maria Månson vil fortæller om udviklingen og baggrunden for filmen.

INFO

28. oktober, 2023

20:00 – 21:00

Øst for Paradis, Sal A

 

MØD

Christian Andersen, instruktør

Johanne Louise Schmidt, skuespiller

Vært: Maria Månson

 

OM

Denne session er på dansk

Christian Andersen

Foto: Alfred Rubin

Christian Andersen er instruktør. Han er selv fra Hirtshals og har en personlig tilknytningen til historien omkring Synkefri. Andersen har tidligere stået bag filmen Ingen skal sove, der også udspiller sig i det nordjyske.

Johanne Louise Schmidt

Johanne Louise Schmidt, kendt fra bl.a. tv-serierne Borgen og DNA samt film som Bamse og “Afdeling Q”-filmene Kvinden i buret, Fasandræberne, Flaskepost fra P og Journal 64, spiller en af hovedrollerne i spillefilmen Synkefri, der har premiere d. 30. november 2023.